echt achterhoek

 

Bus-idee arrangementen

thumb Wolfershuus in de Stikke BochtHier begon het allemaal hartje Achterhoek in buurtschap Wolfersveen, midden tussen Zelhemßà Ruurlo / Lichtenvoorde ßà Zutphen.

Steffan Jolink begon in 2006 ’t Wolfershuus op deze plek het voormalig familiebedrijf café/zaal Susebeek. De plek stond van ouds her bekend als goede stopplaats voor bus- en reisgezelschappen om koffie met gebak, een lunch of diner te gebruiken. In 2010 is hier nieuw leven in geblazen door o.a. combinatie deals aant te bieden met Leuke uitjes inclusief een goed verzorgde maaltijd. Een van de bekendste maaltijden is de "Achterhoeks Proeverij Buffet" waarvoor wekelijks gezelschappen naar deze prachtige streek komen. Verder staat de streek bekend om de onvervalste Achterhoeks Gastvrijheid, overvloedige aanbod van vermaak, geweldige mooie groene natuur/uitzicht en het heerlijk (streekgerechten)eten.

Rondrit door de streek van  Hartje Achterhoek met ervaren gids + Streekgerechten proeverij

kasteel vorden bezoeken busgezelschap combinatie met achterhoeksproeverij wolffershuus

De 1½ uur durende toer voert u door het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap, met steeds weer verrassende doorkijkjes, langs Kastelen en Landhuizen.
Ook rijden we langs de oudst bewaard gebleven kerk, geb. onder architectuur van P.J.H. Cuypers en komen we langs het grootste heggendoolhof van de wereld.

Inclusief: Hartelijke ontvangst door Steffan Jolink van het Wolfershuus, ouderwets Achterhoeks streekproducten-buffet, koffie/thee, vermakelijk verhaal en live cooking, Toertocht met ervaren gids.

Duur: ½ dag
Prijs: € 25,95* p.p.

Cabaret en Zang met een 6 gangen proeverij

een en ander Erik Knoef

Ga helemaal mee in de leuke liedjes, sketches en gedichten die worden opgevoerd door het gezelschap "Een en Ander" of het "kwartet Voices", terwijl u tussentijds geniet van de smaakvolle 6 gangen Achterhoeks Proevrij.

Inclusief: Hartelijke ontvangst bij de Heeren van Wolfersveen, live optreden van een kunstgezelschap, koffie/thee, live presentatie en bereiding gerechten.

Duur: ½ dag
Prijs: € 36,50* p.p. (excl. gage kunstgezelschap)

 

Proeverij van Achterhoekse streekproducten

achterhoekse proeverij buffet wolfershuus bus idee dagjeuit senoirenreis

U wordt hartelijk ontvangen Steffan Jolink op één van de leuke locaties rond om Zelhem waar u aanschuift aan een Achterhoeks proeverij buffet. U gaat genieten van meer dan 30 producten/gerechten, sommige zelfs live cooking bereid. Tevens gaat Steffan u een vermakelijk verhaal vertellen over het boeren bestaan van zijn opa begin 1900.

Inclusief: Koffie / Thee, Achterhoeks streekgerechten proeverij, live Cooking

Duur: 2 /2½ uur
Prijs: € 21,95* p.p. 

 

Neem nu direct
contact met ons op

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bellen kan ook op 0314 - 621 340.

Druk hier

Filmpje Humpkessoep

Facebook Like

Partners

bus idee

 

cactusoase belevenispark

 

echt Achterhoek