echt achterhoek

 

Bus-idee arrangementen

thumb Wolfershuus in de Stikke BochtHier begon het allemaal hartje Achterhoek in buurtschap Wolfersveen, midden tussen Zelhemßà Ruurlo / Lichtenvoorde ßà Zutphen.

Steffan Jolink begon in 2006 ’t Wolfershuus op deze plek het voormalig familiebedrijf café/zaal Susebeek. De plek stond van ouds her bekend als goede stopplaats voor bus- en reisgezelschappen om koffie met gebak, een lunch of diner te gebruiken. In 2010 is hier nieuw leven in geblazen door o.a. combinatie deals aant te bieden met Leuke uitjes inclusief een goed verzorgde maaltijd. Een van de bekendste maaltijden is de "Achterhoeks Proeverij Buffet" waarvoor wekelijks gezelschappen naar deze prachtige streek komen. Verder staat de streek bekend om de onvervalste Achterhoeks Gastvrijheid, overvloedige aanbod van vermaak, geweldige mooie groene natuur/uitzicht en het heerlijk (streekgerechten)eten.

Belevenispark Cactus Oase + Achterhoekse broodbuffet

logo Anny Cactus in het echt

U wordt hartelijk ontvangen bij belevenis de Cactus Oase door Anny Cactus. Tijdens de middag serveert het Wolfershuus een broodbuffet op deze locatie zodat u een in en uitstap moment bespaard blijft. en u langer kunt genieten van alle het moois en goeds.

Inclusief: Entree Familiepark Cactus Oase, Koffie/thee met oma's kruidkoek, toepasselijke attentie in een hand beschilderde potje, Achterhoekse broodbuffet.

Duur: 4 / 5  uur
Prijs: € 22,50 p.p. (vanaf)

Roofvogelshow en een Streekgerechten proeverij

thumb Roofvogeldemonstratie joanne zadelhoff groepsuitje ouderen bus idee wolfershuus

Middag vullend programma: Een buffet met gerechten uit vervlogen tijd met aansluitend een prachtige demonstratie met roofvogels waarbij de gelegenheid is om de handschoen op te pakken en één van deze reusachtige vogels op uw hand te nemen.

Inclusief: Hartelijke ontvangst door Steffan Jolink, ouderwets Achterhoeks streekproducten-buffet, koffie/thee, live presentatie en bereiding gerechten. Ruim 1 uur durende roofvogeldemonstratie gegeven door Joanne van Zadelhoff

Duur: 3,5 uur
Prijs: € 26,50* p.p.

 

Anny Cactus van de Cactus Oase + Proeverij van Achterhoekse streekproducten

Anny verteld over Cactus Oase voor busgezelschap Wolfershuus

U wordt hartelijk ontvangen bij belevenispark de Cactus Oase Op de door u gewenste locatie schuift u aan voor een achterhoeks proeverij buffet verzorgt door het Wolfershuus. U gaat genieten van heerlijke gerechten waarvan enkelen zelfs aan tafel worden bereid. De kok zal live uitleg geven en een mooi verhaal vertellen over oude gebruiken.

Inclusief: Entree Familiepark Cactus Oase, Koffie/thee met oma's kruidkoek, toepasselijke attentie, Achterhoekse proeverij buffet, live koken in de zaal.

Duur: 4 / 5  uur
Prijs: € 29,95 p.p.

Excursie geitenboerderij en een streekgerechten buffet

thumb geitenboerderij roekevisch bus idee activiteit wolfershuus

Bent u ook benieuwd hoe het allemaal werkt op een geiten boerderij. Een zeer intressante excursie met aansluitend een heerlijk proeverij buffet met streekgerechten.

Inclusief: Entree/Excursie geitenboederij Roekevisch, streekgerechten buffet, live koken aan tafel

Duur: 4 / 5  uur
Prijs: € 27,50 p.p.*

 

  

Huifkar tocht (aanvulling op bestaande arrangementen)

Wolfershuus huifkartocht familieuitje

De prachtige omgeving van Wolfersveen/Zelhem leent zich bij uitstek voor een mooie tocht met huifkar.

Inclusief: tocht met huifkar getrokken door paarden

Duur: 1 uur
Prijs: € 9,50* p.p.

Uit te breiden met:

  • Middag/Avond maaltijd
  • Begeleiding van gids
  • Excursie
  • Picknick met prachtige uitzicht

Rondrit door de streek van  Hartje Achterhoek met ervaren gids + Streekgerechten proeverij

kasteel vorden bezoeken busgezelschap combinatie met achterhoeksproeverij wolffershuus

De 1½ uur durende toer voert u door het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap, met steeds weer verrassende doorkijkjes, langs Kastelen en Landhuizen.
Ook rijden we langs de oudst bewaard gebleven kerk, geb. onder architectuur van P.J.H. Cuypers en komen we langs het grootste heggendoolhof van de wereld.

Inclusief: Hartelijke ontvangst door Steffan Jolink van het Wolfershuus, ouderwets Achterhoeks streekproducten-buffet, koffie/thee, vermakelijk verhaal en live cooking, Toertocht met ervaren gids.

Duur: ½ dag
Prijs: € 23,50* p.p.

Cabaret en Zang met een proeverij buffet

een en ander Erik Knoef

Ga helemaal mee in de leuke liedjes, sketches en gedichten die worden opgevoerd door het gezelschap "Een en Ander" of het "kwartet Voices", terwijl u tussentijds geniet van de smaakvolle 6 gangen Walking Diner.

Inclusief: Hartelijke ontvangst bij de Heeren van Wolfersveen, live optreden van een kunstgezelschap, koffie/thee, live presentatie en bereiding gerechten.

Duur: ½ dag
Prijs: € 25,50* p.p. (excl. gage kunstgezelschap)

 

Proeverij van Achterhoekse streekproducten

achterhoekse proeverij buffet wolfershuus bus idee dagjeuit senoirenreis

U wordt hartelijk ontvangen Steffan Jolink op één van de leuke locaties rond om Zelhem waar u aanschuift aan een Achterhoeks proeverij buffet. U gaat genieten van meer dan 30 producten/gerechten, sommige zelfs live cooking bereid. Tevens gaat Steffan u een vermakelijk verhaal vertellen over het boeren bestaan van zijn opa begin 1900.

Inclusief: Koffie / Thee, Achterhoeks streekgerechten proeverij, live Cooking

Duur: 2 /2½ uur
Prijs: € 19,95* p.p. 

 

Filmpje Humpkessoep

Facebook Like

Partners

bus idee

 

cactusoase belevenispark

 

logo achterhoek 234