Excursie geitenboerderij en een streekgerechten buffet

thumb geitenboerderij roekevisch bus idee activiteit wolfershuus

Bent u ook benieuwd hoe het allemaal werkt op een geiten boerderij. Een zeer intressante excursie met aansluitend een heerlijk proeverij buffet met streekgerechten.

Inclusief: Entree/Excursie geitenboederij Roekevisch, streekgerechten buffet, live koken aan tafel

Duur: 4 / 5  uur
Prijs: € 28,50 p.p.*

 

  

Bijzonderheden:

  • Minimaal 30 personen
  • Uit te breiden met huifkartocht 

echt achterhoek
Omschrijving:

Nieuwsgierig hoe het allemaal werkt op een melkgeitenhouderij. Breng een bezoek aan geitenboerderij Roekevisch in zelhem. Daar kunt u een kijkje nemen in de keuken van het bedrijf. Aan de hand van een dvd presentatie krijgt u eerst uitleg over het bestaan van de melkgeitenhouderij. Daarna volgt een excursie over het bedrijf en maakt u kennis met de van nature nieuwsgierige geiten, die zich makkelijk laten aaien en knuffelen. Na afloop krijgt u de gelegenheid om geitenmelk en -kaas te proeven.

Eenmaal uitgekeken gaat u op weg (als extra mogelijkheid met huifkar of tandem of solex etc.) naar Veldhoek,(5 minuten met de bus) hartje Achterhoek, op bezoek bij Uitspanning de Veldhoek waar een heerlijke Achterhoeks streekgerechtenbuffet voor u klaar staat. Steffan Jolink heeft zich namelijk volledig toegelegd op het bereiden van het buffet met diverse Achterhoekse streekproducten. Wat te denken van een Humpkessoep of een aardappelsalade met snijbiet en Poddik met gebakken spekjes of toch liever een wentelteefje. Kortom lekker genieten van ouderwetse gerechten. 

 

Arrangement geldig tot 31-12-2022

roekevisch melkgeitenhouderij Wolfershuus wentelteefjs achterhoeks proeverij brunchbuffet04 geitenboerderij roekevisch bus idee activiteit wolfershuus achterhoekse wijn op buffet wolfershuus

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

achterhoek toerisme2114x114iOS

bus idee

 

Filmpje Humpkessoep

Facebook Like