Cabaret en Zang met een 6 gangen proeverij

een en ander Erik Knoef

Ga helemaal mee in de leuke liedjes, sketches en gedichten die worden opgevoerd door het gezelschap "Een en Ander" of het "kwartet Voices", terwijl u tussentijds geniet van de smaakvolle 6 gangen Achterhoeks Proevrij.

Inclusief: Hartelijke ontvangst bij de Heeren van Wolfersveen, live optreden van een kunstgezelschap, koffie/thee, live presentatie en bereiding gerechten.

Duur: ½ dag
Prijs: € 43,50* p.p. (excl. gage kunstgezelschap)

 

Uitleg:

Bij de Heeren van Wolfersveen wordt u gastvrij onthaald door Steffan Jolink. De zaal is sfeervol ingericht en de tafels ruim opgesteld zodat u allen goed zicht hebt op het kunstgezelschap. En terwijl u lekker aan het genieten bent van het Achterhoeks kleinkunst is de keuken druk in de weer om heerlijke 6 gangen happerij voor u klaar te maken. Deze middag wordt u volledig in de watten gelegd met vocale, cabereteske, culinaire kunst of te wel genieten van de bovenste plank

Te kiezen kunstgezelschappen**:

  • Een en Ander (Cabaret met conferences, sketches, gedichtjes, verhalen en liedjes)
  • Gery groot Zwaaftink (Troubadour, verhalen verteller)
  • Lively Colors (Easy listening covers in country style)

echt achterhoek

 

*bij een minimumaantal van 40 personen (kleinere groepen prijs op aanvraag)

**Op basis van beschikbaarheid gekozen gezelschap

Speciaal arrangement ontwikkeld voor busgezelschappen en bezoekers van bus-idee.

Arrangment geldig tot 31-12-2023

"een en ander" Erik knoef achterhoekse proeverij buffet wolfershuus groepsuitje senoirenreis Kwartet Voices Gery groot Zwaaftink Vordenl Wolfershuus

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

 

bus idee

 
*kinderen: 0t/m3jaar gratis     4t/m8jaar 1/3 arrangementprijs     9t/m12jaar 2/3 arrangementprijs

 

Facebook Like