Likeur proeverij en Achterhoekse Streekgerechten proeverij

thumb willem heuzinkveld likeurproeverij bij wolfershuus seniorentrip

Oud-Hollandse likeuren proeverij met schitterende humoristische showprogramma gegeven door dhr Heuzinkveld.

Inclusief: Hartelijke ontvangst door Steffan Jolink, ouderwets Achterhoeks streekproducten-buffet, koffie/thee/melk, live presentatie en bereiding gerechten.

Duur: ½ dag
Prijs: € 31,50* p.p.

 

 

Uitleg:

U wordt gastvrij onthaald op uw gewenste locatie door Steffan Jolink en hij trakteert u op een heerlijk Achterhoeks streekgerechten-broodbuffet. Wat te denken van Humpkessoep of aardappelsalade met snijbiet en Poddik met gebakken spekjes, bakbloedworst, balkenbrij of toch liever een wentelteefje. Vooraf aan de maaltijd wordt er een momentje van stilte gevraagt alvorens de soep wordt geserveerd. Nadat een bodempje is gelegd steekt Steffan van wal met een vermakelijk verhaal met veel nostalgie en o ja momenten. Een half uur durend presentatie met aansluitend het openen van het rijkelijk gevulde buffet en live cooking van ambachtelijke gerechten.

echt achterhoekNadat alle magen goed gevuld zijn is de  “Bühne” voor dhr. Heuzinkveld. Hij nodigt u uit aan het buffet voor een likeurtje naar keus, uit meer dan 50 soorten en 10 alcohol vrije. Daarna begint het eerste deel van de cabareteske presentatie, waarin u mee wordt genomen naar de Gouden Eeuw de oorsprong van vele likeuren. De periode van bijgeloof, vreemde volksgebruiken en medicinale heksendrankjes. Na een pauze van 20 minuten zal het verhaal/show verder gaan met  gelardeerde, toepasselijke en vermakelijke gedichten uit die tijd.

(Andere volgorde en tijden zijn natuurlijk mogelijk)

Vaste locatie mogelijkheden: Heeren van Wolfersveen, Coen Evers, Eetcafé de Veldhoek, Hof van Gelre
of uw eigen locatie, vraag naar de mogelijkheden

*bij een minimumaantal van 30 personen (kleinere groepen prijs op aanvraag)

Speciaal arrangement ontwikkeld voor busgezelschappen en bezoekers van bus-idee.

Arrangment geldig tot 31-12-2020

Roofvogeldemonstratie joanne zadelhoff groepsuitje ouderen bus idee wolfershuus willem heuzinkveld likeurproeverij bij wolfershuus ouderenuitstapje genieten bij willem heuzinkveld likeurproeverij bij wolfershuus ouderenuitstapje Ontvangst busgezelschap brookhuis voor achterhoeksproeverij wolfershuus

 

De likeur proeverij is het gehele jaar door te boeken.

 Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 
*kinderen: 0t/m3jaar gratis     4t/m8jaar 1/3 arrangementprijs     9t/m12jaar 2/3 arrangementprijs

Facebook Like