Rondrit door de streek van  Hartje Achterhoek met ervaren gids + Streekgerechten proeverij

kasteel vorden bezoeken busgezelschap combinatie met achterhoeksproeverij wolffershuus

De 1½ uur durende toer voert u door het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap, met steeds weer verrassende doorkijkjes, langs Kastelen en Landhuizen.
Ook rijden we langs de oudst bewaard gebleven kerk, geb. onder architectuur van P.J.H. Cuypers en komen we langs het grootste heggendoolhof van de wereld.

Inclusief: Hartelijke ontvangst door Steffan Jolink van het Wolfershuus, ouderwets Achterhoeks streekproducten-buffet, koffie/thee, vermakelijk verhaal en live cooking, Toertocht met ervaren gids.

Duur: ½ dag
Prijs: € 30,95* p.p.

echt achterhoek
Uitleg:

U wordt gastvrij onthaald door Steffan Jolink en getrakteerd u op een heerlijk Achterhoeks streekgerechten-broodbuffet. Wat te denken van Humpkessoep of aardappelsalade met snijbiet en Poddik met gebakken spekjes, bakbloedworst, balkenbrij of toch liever een wentelteefje.

Nadat alle magen goed gevuld zijn gaat u met een ervaren gids op pad door hartje achterhoek (tussen Vorden / Hummelo / Zelhem / Ruurlo) U komt op plekken die u niet voor mogelijk houdt. Van lieve kleine boerderijtjes tot moderne boeren bedrijven en van kleine monumentale brugwachtershuisje tot grote landhuizen en kastelen. Dit alles in een prachtige landschap met afwisseling van coulissen, bossen, water en uitgestrekte velden.

Aan het einde van de toer, stopt u nog even op de gekozen locatie voor eventueel een lekker kopje koffie of ander drankje alvorens u op weg gaat richting huis. (koffie/drankje is optioneel en zit dus niet bij de prijs inbegrepen)

Andere volgorde en tijden zijn natuurlijk mogelijk

 

*bij een minimumaantal van 30 personen (kleinere groepen prijs op aanvraag)

*Exclusief kosten gebruik bus/touringcar

Arrangment geldig tot 31-12-2024

kasteel Vorden met reisgids door achterhoek wolfershuus Parkeren van bus voor de deur wolfershuus Ontvangst busgezelschap brookhuis voor achterhoeksproeverij wolfershuus Wolfershuus warm buffet achterhoeks streekgerechtenverjaardagsfeest Jan

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 
*kinderen: 0t/m3jaar gratis     4t/m8jaar 1/3 arrangementprijs     9t/m12jaar 2/3 arrangementprijs

Facebook Like